Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از نکات جالب آهنگ «منو بشناس» که در آن چهل خواننده از ایران می‌خوانند حضور خوانندگان نسل‌های مختلف موسیقی پاپ در کنار یکدیگر است. یکی از خوانندگان جوان و محبوب حاضر در این پروژه «سینا درخشنده» است. چهره‌ای که طی سال‌های اخیر با تک‌آهنگ‌ها و کنسرت‌هایش توانسته نظرات مثبت زیادی را به سمت خود جلب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به بهانه آهنگ منو بشناس و حضورش در این اثر سراغ سینا درخشنده رفتیم و دقایقی را با این خواننده هم‌کلام شدیم:

*پروژه «منو بشناس» چه ویژگی‌هایی داشت که شما قبول کردید تا حضور داشته باشید؟

-دلیل پذیرش حضور من در این پروژه هم همدلی بود که میان خواننده‌ها برقرار می‌کرد و من دوست دارم میان خواننده‌ها و همکارانم همدلی برقرار باشد.

*یعنی علت کم بودن کارهای چندصدایی در موسیقی ایران همین فقدان همدلی میان هنرمندان موسیقی است؟

-صد در صد درست است. من خواندن آهنگ‌های چندصدایی با همکاران خودم را دوست دارم ولی متأسفانه این اتفاق کمتر در ایران رخ می‌دهد. دلیلش هم بحث جدایی دارد. هر خواننده طرز فکر متفاوتی دارد و زمانی که کنار هم قرار می‌گیرند هرکدام یک ایده‌ای را مطرح می‌کنند. خیلی از پروژه‌های چندصدایی بوده که شروع شده اما پایانی نداشته است ولی پروژه منو بشناس در حالی به پایان رسید که پرودیوسری مثل جناب آقای «بهروز صفاریان» بالای سر کار بود. اگر یک پرودیوسر قوی مثل جناب آقای صفاریان در یک پروژه باشد قطعاً می‌تواند کیفیت خروجی کار خوب باشد.

*فکر می‌کنید پس از انتشار این آهنگ، مسیر جدیدی برای شنیدن کارهای چندصدایی در موسیقی ایران باز شود؟

-انتشار آهنگ منو بشناس اتفاق خوبی خواهد داشت و اگر مسیر جدیدی برای کارهای چندصدایی باز شود من اولین نفر هستم که بخواهم چنین قدمی بردارم.

*به جز چند آهنگ با موضوع ایران، سایر آثار این حوزه ماندگار نبوده‌اند. فکر می‌کنید آهنگ منو بشناس ماندگار شود؟

- ذهنیت مردم لحظه به لحظه نسبت به همه چیز تغییر می‌کند و الان واقعا نمی‌توانم پاسخ دقیقی بدهم. شاید به خاطر تعداد بالای خواننده‌ها و هر هنرمندی که در این اثر بوده است، مخاطب خاص خودش را دارد و مردم با آن خاطره دارند این امکان برای ماندگاری آهنگ منو بشناس زیاد است.

*تمایل دارید در آینده در قالب پروژه‌های شخصی خودتان آهنگی با موضوع ایران بخوانید؟

-حتماً این کار را انجام می‌دهم اما اگر بخواهم کاری با موضوع ایران بخوانم قطعاً دلی خواهد بود. قبلاً کارهای مناسبتی مثلاً با موضوع ماه رمضان داشته‌ام اما اگر بخواهم کاری برای ایران بخوانم در یک زمان مناسب و کاملاً دلی می‌خوانم.

*از تولید موزیک ویدیو منو بشناس برای من بگویید و چه تجربه‌ای برای خودتان داشت؟

-زمان فیلمبرداری من طولانی نبود ولی مسلماً کار خوب و باکیفیتی است. چون یک تیم تصویربرداری حرفه‌ای کنار پروژه بودند و باب آشنایی من با آن عزیزان شد. ایده موزیک ویدیو را مطرح کردند و بسیار از آن استقبال کردم و مطمئن هستم استقبال خوبی از آن می شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: آهنگ منو بشناس خواننده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۰۹۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خانه گفت‌وگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیاد‌های معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد، اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم، اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات تادیب صهیونیست‌هاموجب تحکیم وحدت ملی وارتقای همدلی ملی شد
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • نماهنگ «نحن المنتقمون» منتشر شد/ یک موسیقی برای نمایش اقتدار
  • علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا خواننده شدند!
  • همدلی مردم ایران با تیم ملی فوتسال
  • صدای دایی و مهدوی‌کیا خیلی زود از سکه افتاد!
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • (عکس‌) علی دایی و مهدی مهدوی‌کیا خواننده شدند!
  • (تصویر) وقتی علی دایی خواننده شد!